NAD+ en NMN: “De sleutel tot een gezond en energiek lichaam.”

Heb je wel eens gehoord van NAD+ en NMN? Dit zijn twee stoffen die een belangrijke rol spelen in ons lichaam en van vitaal belang zijn voor onze gezondheid en energie (en ook ingrediënten zijn van het MetaPWR systeem). In deze blog zal ik deze stoffen uitleggen, wat ze doen in ons lichaam en waarom ze zo belangrijk zijn.

Wat is NAD+?

NAD+ staat voor Nicotinamide Adenine Dinucleotide en is een co-enzym dat in alle levende cellen voorkomt. Het speelt een belangrijke rol in verschillende processen in ons lichaam, waaronder het metabolisme van voedingsstoffen, het repareren van DNA en het reguleren van ontstekingsreacties. NAD+ speelt ook een rol bij het stimuleren van mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen.

Wat is NMN?

NMN staat voor Nicotinamide Mononucleotide en is een voorloper van NAD+. Het wordt in ons lichaam omgezet in NAD+ en kan zo bijdragen aan de verhoging van NAD+ niveaus. NMN kan worden verkregen uit verschillende voedingsmiddelen, zoals broccoli, avocado’s, tomaten en koolsoorten, maar de hoeveelheden in deze voedingsmiddelen zijn klein en onvoldoende om een significante verhoging van NAD+ te bereiken.

Waarom zijn NAD+ en NMN belangrijk?

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid NAD+ in ons lichaam af, wat kan leiden tot een afname van de mitochondriale functie en een afname van de energieproductie in onze cellen. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheid, verminderde cognitieve functie en veroudering.

Door het verhogen van de niveaus van NAD+ in ons lichaam met behulp van het MetaPWR systeem, kunnen we de mitochondriale functie verbeteren en de energieproductie in onze cellen verhogen. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verbeterde gezondheid en energie.

Naast de energieproductie speelt NAD+ ook een belangrijke rol bij het repareren van DNA en het reguleren van ontstekingsreacties, wat kan bijdragen aan de vermindering van ziekte en veroudering.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je energieniveau te verhogen en je algehele gezondheid te verbeteren, overweeg dan MetaPWR als onderdeel van je dagelijkse routine. Het kan een gamechanger zijn voor je welzijn en vitaliteit.

Start hier met het MetaPWR systeem https://doterra.me/Z_f5-x en ontvang direct het e-book en stappenplan.

Aanbevolen artikelen