Over mij

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Mijn naam is Esther; vrouw, moeder en ondernemer.

Ik geef dagelijks training en advies over voeding, suppletie en essentiële oliën met als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. Gericht op gezonde voeding, beweging, vermindering van stress en het verlagen van gifstofbelasting. En dit alles met een holistische kijk.

Naast mijn 23 jaar ervaring op het gebied van voeding, leefstijl en training ben ik opgeleid als sport trainer, gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut.

Vrouwen die ik begeleid tijdens mijn consulten en trajecten bereiken meer energie, een betere nachtrust, mentale en emotionele gezondheid, betere spijsvertering, stralende huid en meer ontspanning.

Daarnaast ondersteun ik ondernemers die de suppletie en essentiële oliën willen integreren in hun eigen bedrijf of praktijk, om zo hun klanten te begeleiden naar natuurlijke preventieve oplossingen en tegelijkertijd op die manier ook een neveninkomsten te creëren.

Mijn overtuiging is dat ons lichaam tot veel in staat is. Dat de aarde het meeste biedt van wat we nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn en onze eigen innerlijke schoonheid te versterken. 

Als je ook geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl of in het ondernemen met een echt duurzaam merk, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Ik ben er voor jou, dus kom zoals je bent.

Liefs,

Esther

Vraag stellen