De 10 meest gebruikte oliën

De 10 meest gebruikte oliën om jou en je gezin fysiek en emotioneel te ondersteunen.

Melaleuca en Oregano – onwijs goede immuunondersteuning – gebruik deze oliën elke avond voor het slapengaan onder je voeten.

Citroen – zeer reinigend voor het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en onze cellen – voeg elke ochtend een druppel toe aan een groot glas water om het lichaam te helpen reinigen na een goede nachtrust.

Air – helpt de luchtwegen te ondersteunen – aanbrengen op de borst en rug samen met een draagolie en gebruik in de diffuser.

On Guard – de beschermende blend – powerhouse in immuunondersteuning – een mix van kruiden, specerijen en citrusoliën – onder de voeten aanbrengen, voeg een druppel toe aan je water of thee en diffuse om de natuurlijke immuniteit van het lichaam te ondersteunen.

Deep Blue en Frankincense – kalmeren spieren en gewrichten bij spanning – Frankincense is ook geweldig voor de huid en ondersteunt veel van de lichaamsfuncties wanneer het intern wordt ingenomen.

ZenGest – ondersteunt het spijsverteringsstelsel – plaatselijk aanbrengen op het gebied van ongemak en/of neem een ​​druppel in je water.

Lavendel – rustgevend voor geest en huid – geweldig voor het slapengaan, masseer onder de voeten en op de rug, ook erg fijn in de diffuser.

Peppermint – geweldig om het lichaam af te koelen als het oververhit raakt of als je uitgeput bent, fantastisch ook voor de luchtwegen en het spijsverteringssysteem. 

Heerlijk in smoothies en chocoladerecepten.

Als je klaar bent om te beginnen, adviseer ik je graag. 

Hier zijn de details;

De meeste mensen beginnen met de Home Essentials Kit, omdat deze kit de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft en je de 10 basisoliën in flesjes van 15 ml en de diffuser gratis krijgt.

De Family Essentials Kit bevat dezelfde 10 oliën, maar dan in flesjes van 5 ml en zonder diffuser. 

Het is een goede kit om te beginnen als je een kleiner budget hebt. 

Klik op de shop wanneer je klaar bent om deze fijne oliën te gaan gebruiken.

Ja, ik wil een workshop volgen!

Meld je hier aan voor 1 van de verschillende themaworkshops. Meer workshops volgen? Vul het formulier dan nogmaals in. De deelname is gratis, wij vragen jullie om respect te hebben voor onze tijd en je uiterlijk 24 uur van te voren af te melden wanneer je onverhoopt niet kunt deelnemen.

Aanbevolen artikelen