Veráge huidverzorging

Het is je vast wel opgevallen: er is een nieuwe trend die steeds meer terrein wint in Nederland. Het is voor veel mensen namelijk steeds belangrijker om te kiezen voor natuurlijke producten. Natuurlijke deodorant, shampoo en schoonmaakmiddelen. Maar waarom is dit zo’n fashionable onderwerp? En waarom zou jij ook moeten overwegen om over te stappen op natuurlijke producten?

De chemicaliën in je beautyproducten.

Wist je dat vrouwen jaarlijks veel chemicaliën binnenkrijgen via huidverzorging en cosmetica?

Huidverzorging en cosmetica bevatten toxines, zoals bewaarmiddelen, parfum en kleurstoffen. Stoffen die ervoor zorgen dat het product goed uitsmeert, lekker aanvoelt, de huid glad maakt en lekker ruikt. 

Die toxines zitten in lage concentraties in de producten, maar ze stapelen zich op in ons lichaam.

Wij hebben het al eerder benoemd, maar ook bewerkte voeding, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen e.d. bevatten veel toxines. 

Toxines worden normaal gesproken uit het lichaam gevoerd door het darmstelsel, de nieren, het urinewegstelsel en de lever die gifstoffen scheidt. Dit proces kan jarenlang goed gaan, maar als er om wat voor reden dan ook ineens teveel gifstoffen in het lichaam voorkomen, kan de werking van het afscheiden van gifstoffen verslechteren waardoor men langzaam meer en meer gifstoffen in het lichaam krijgt.

Vervelende klachten die kunnen voortkomen uit een overload van toxines zijn: laag energieniveau, vermoeidheid, darmproblemen, zwakke spieren, verwardheid en hormonale disbalans.

Verage lijn.

Verage is een exclusief systeem van producten voor natuurlijke huidverzorging, dat de huid verzorgt, hydrateert en de zichtbare tekenen van veroudering reduceert. De geavanceerde planten technologie die gebruikt wordt bij Verage zorgt voor een optimale vetbalans, dezelfde balans als gevonden wordt bij de gezonde, jeugdig ogende huid. Elk product is samengesteld uit ware geschenken van moeder aarde: verzorgende plantenextracten, pure en krachtige CPTG® essentiële oliën en geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De doTERRA Verage huidverzorgingscollectie geeft resultaten op een natuurlijke manier, die je kan zien en voelen.

Door het gebruik van krachtige plantenextracten, emolliens en CPTG essentiële oliën, geeft Verage je huid alles wat deze nodig heeft. Door het hanteren van dezelfde strenge normen als bij onze CPTG essentiële oliën, zijn de ingrediënten in de Verage producten van de hoogste kwaliteit en puurheid. Elk product in het Verage systeem bevat plantenextracten die uitgebreid onderzocht zijn en die hebben bewezen dat de huid er jeugdiger uit gaat zien. Verage is wetenschappelijk samengesteld om te kunnen voorzien in een natuurlijke en efficiënte serie van producten die de huid er weer levendig uit laat zien. Dagelijks gebruik van Verage helpt te zorgen voor een zacht, veerkrachtig en stralend uiterlijk.

Je vindt de Verage lijn in de shop!

Aanbevolen artikelen