Wees lief voor jezelf met Grapefruit olie

Het is gewoon een kwestie van lief zijn voor jezelf en de rest volgt vanzelf. 

Maar hoe kun je dan lief, of in ieder geval liever, voor jezelf zijn? 

Het is écht niet zo moeilijk. 

Wees lief voor jezelf door de strijdbijl met je lichaam te begraven.

Veel vrouwen zijn in staat van oorlog met hun eigen lichaam. Hoe ze zichzelf uithongeren, zichzelf straffen met het zichzelf ontzeggen van bepaald voedsel of voedselgroep of te intensief gaan sporten totdat ze er bijna bij neervallen.

Ze hebben geen vrede met hoe hun lichaam is en gaan dus het gevecht aan. Het wordt vaak zelfs ook zo genoemd: “de strijd tegen de kilo’s“.

Maar eigenlijk is het geen strijd tegen kilo’s, je bent in oorlog met je eigen lichaam!

Hét wapen in die oorlog is het dieet…

Diëten zijn er vandaag de dag in allerlei vormen. En natuurlijk is het ene dieet ‘gezonder’ dan het andere dieet, maar wat voor naampie het dieet ook heeft, het blijft een ‘oorlog tegen je eigen lichaam’. Je wilt met een tijdelijk beperkend eetpatroon snel iets forceren – meestal gewichtsverlies.

Diëten worden daarom ook nooit als fijn of prettig ervaren. Je moet vechten tegen wat je eigenlijk zou willen eten, hongergevoelens volhouden en voortdurend NEE zeggen. Een dieet is werkelijk een gevecht dat je moet volhouden…

Wees lief voor jezelf door vrede te sluiten met je lichaam.

Diëten werken nooit, maar dan ook nooit op de lange termijn.

Vroeg of laat is de strijd, het dieet, voorbij. Je stopt met het dieet, je oude eetpatroon komt terug en daarmee de ongewenste kilo’s, met alle lichamelijke én mentale gezondheidsgevolgen van dien.

Moedeloosheid en frustratie liggen dan op de loer en voor je het weet krijg je snaai- en vreetbuien om je onvrede en wanhoop weg te eten. Gefeliciteerd, je bent een emotie-eter.

Nee, een dieet zal nooit blijvend resultaat geven.

Alleen als je vrede sluit met je lichaam en de strijdbijl begraaft, zul je van je lichaam gaan houden en het gaan waarderen.

En wat gebeurt er wanneer je lief bent voor jezelf?

Gezondheid en vitaliteit komt vrijwel gegarandeerd voort uit een liefdevolle relatie met je eigen lichaam. Geen oorlog, maar liefde is dus de sleutel. Liefde voor je lichaam, liefde voor eten, liefde voor het leven.

Straf jezelf niet langer!

Wees lief voor jezelf door je lichaam een gezonde lifestyle te geven.

Liefdevol omgaan met je eigen lichaam betekent weer luisteren naar de signalen van je lichaam en daarnaar handelen.

Je lichaam geven wat het nodig heeft betekent voldoende voedingsstoffen én calorieën binnenkrijgen. Jezelf uithongeren hoort daar dus niet niet bij! Maar ook rust, ontspanning en dingen doen die je leuk vindt, horen daarbij.

Alleen je alledaagse verplichtingen afvinken geeft je geen rijk en fijn leven; doe ook dingen die je wilt doen. Zo houd je ‘moeten’ en ‘willen’ in balans.

Ook betekent het je lichaam vertrouwen, ook als niet meteen de kilo’s eraf gaan. Soms heeft het tijd nodig voor herstel en gewichtsverlies is niet altijd de eerste prioriteit voor je lichaam.

De Grapefruit olie kan je in dit alles ondersteunen op zowel fysiek als emotioneel gebied.

Gebruik hem de dag door d.m.v een druppel toe te voegen aan je glas water en diffuse hem samen met pepermunt.

Je kunt de Grapefruit olie vinden in de shop!

Aanbevolen artikelen